Ingyenes házhozszállítás már 5000.- Ft-tól!!

Vászonképszerkesztő

Egyrészes vászonkép

csak

4 995 Ft

Tájolás
Méret
Nagyítás
Tulajdonságok

Jelmagyarázat

A vászonképek készítésénél is rendkívül fontos a forrásként biztosított kép minősége, ez a minőség pedig két részből tevődik össze:

  1. Látványminőség, tehát a fénykép látható tartalmának minősége, tulajdonképpen az, hogy a kép mennyire sikerült jól, mennyire sikerült azt a pillanatot elkapni, amit valóban meg szerettél volna örökíteni. Vannak-e elmosódott részek, bemozdult-e a kamera, stb. Ezt maga a fénykép készítője, tehát Te magad döntöd el. Általában egy bizonyos mennyiségű rutin fölött ez a része a minőségnek már nem kérdés :)
  2. Forrásminőség, azaz az elkészített fénykép digitális minősége. Igen, itt a felbontásra gondolunk. A mai eszközökről már általánosságban elmondható, hogy nagyon jó felbontású képeket készítenek, de azért nem várhatjuk el, hogy mindenki tökéletesen eligazodjon a feltöltött képek felbontását, DPI sűrűségét illetően. Ezért mi mi minden feltöltött képet megjelölünk egy apró ikonnal (a bal felső sarokban), amely segít neked eligazodni ebben a kérdésben.

A fényképeket jelölő ikonok jelentése:

  • - Ez egy jó minőségű kép. Amikor ezt az ikont látod a kisméretű kép bal felső sarkában aggodalomra semmi okod, számíthatsz rá, hogy a vászonfotón látható kép kristálytiszta, tökéletes minőségű lesz.
  • - Átlagos minőségű kép. Ezeknél már érdemes odafigyelni, hiszen ez a jelzés azt jelenti, hogy a fényképed felbontása nem elég nagy, így bizonyos esetekben (különösen a nagyobb méretű vászonképek esetén) a végeredmény kicsit homályos, elmosódott lehet, hiszen a gépi nagyítás csak a megfelelő minőségű forrást tudja hibátlanul nagyítani.
  • - Rossz minőségű kép. Amikor ezt látod a képed mellett, akkor sajnos gond van. Ez a jel jelenti a legrosszabbat, miszerint a feltöltött fénykép felbontása aligha alkalmas arra, hogy jó minőségű, látványos vászonfotót készítsünk belőle. Mindenképpen próbáld meg ezeket a képeket feltölteni nagyobb méretben, mert egyébként a végeredmény el fog maradni a várakozásaidtól.

Vászonkép szerkesztő felület

Ha a gépeden tonnaszám porosodnak a jobbnál-jobb fényképek, talán ideje elgondolkodni rajta, hogy talán a falon is jól mutatna. Vászonfotó szerkesztő felületünkkel pár kattintással megoldható, és az egyedi faldekorációdat akár két nap múlva már kézben tarthatod, vagy rögtön falra akaszthatod.

Ajándékoznál?

A vászonposzter valóban az egyik legjobb ajándék, hiszen az egyszer már megörökített különleges pillanatokat bármikor újra átélheti a megadjándékozott személy.