Ingyenes házhozszállítás már 5000.- Ft-tól!!

Szállítási információk

Szállítási díjak:

9000 Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás az ország egész területén INGYENES
9000 Ft alatti megrendelés esetén a kiszállítás az ország egész területén 1.390,- Ft

Az árak bruttó árak, tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Szállítás utánvétes csomagként, futárszolgálattal

A szállítás munkanapokon 8-16 óra közötti intervallumban történik, a leadás időpontjától függően, egy munkanapos határidővel. Elkészült fotóidat e-mailben egyeztetett napon, futárszolgálat szállítja házhoz. A szolgáltatás az ország egész területén belül igénybe vehető.

A kézbesített fotók ellenértékét a GLS futárszolgálat kézbesítő futárának kell kézbesítéskor, készpénzben vagy Bankkártyával kifizetni az esetlegesen felmerülő szállítási díjjal együtt.

Kérjük, hogy az átvételi elismervényt csak abban az esetben írd alá, ha a csomagodat leellenőrizted, mert az átvétel utáni hiányosságokra vonatkozó reklamációkat sajnos nem áll módunkban elfogadni.

A feltüntetett árak minden esetben bruttó árak, tartalmazzák a 27% ÁFA-t.


Csomagolás

Áraink tartalmazzák a csomagolás költségét.

Személyes átvétel üzleteinkben

A leadott fotómegrendelések kidolgozását egy munkanap alatt tudjuk vállalni. Előzetes értesítés után, az alábbi üzleteinkben tudod átvenni az elkészült fotókat:


Szeged, Kárász utca 13. Fuji Foto Centrum +36 62 676-205

Szarvas, Árpád köz 2. Fuji Foto Centrum +36 70 573-1000

Budapest, Ostrom utca 6., Tripont +36 30 900-1116


Kérjük, minden esetben várd meg kollégáink visszajelzését a rendelés állapotáról, mielőtt elindulnál üzletünkbe átvenni a terméket!

Az átvételkor az ÁFÁ-s számlát, vagy blokkot kiállító munkatársunknál történik a fizetés. Ez esetben, ÁFÁ-s számla igényedet kérjük, előre jelezd üzletünkben, eladó kollégáinknál!