Ingyenes házhozszállítás már 5000.- Ft-tól!!

Rólunk

Az iPrint24 a FUJILABOR.hu új, különleges, fényképes ajándékszerkesztő felülete. A Fujilabor több mint 25 éve foglalkozik fényképelőhívással és ajándéktárgyak készítésével, így a szakmai rutin adott, és a munkánk kiváló minősége mindig is fennmaradásunk záloga volt, ezért is tudunk már 25 éve az élvonalban maradni.

Mindig a legújabb technológia!


Minőséggarancia: Biztosak vagyunk benne, hogy elégedett leszel fényképeid minőségével, ezért bátran vállalunk 100% garanciát.
Ha mégsem lennél elégedett ez elkészült fotókkal akkor az előhívás árát visszafizetjük, vagy fényképeidet újra előhívjuk!
Laborunk a Fuji Foto Centrum hálózat tagja.

Munkatársak: Magasan képzett, sok éves tapasztalattal rendelkező laboránsok, minden képet egyenként szűrnek, nem használunk automatizálást!

Áruházunkat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy minél egyszerűbben megtalálhassa, kiválaszthassa és megvásárolhassa a személyre szóló fényképes ajándéktárgyakat.


A legmegfelelőbb ajándék kiválasztásának elősegítésére igyekszünk a lehető legtöbb információt nyújtani.
Az egyedi ajándéktárgy a legnagyobb meglepetést, és örömet okozza új tulajdonosának, mert a személyes meglepetések mindig őszinte odafigyeléssel készülnek.

Ezek a személyre szabott ajándékok ragyogó ötletek lehetnek bármilyen különleges alkalomra, évfordulókra, születésnapra, névnapra, házassági évfordulóra, Valentin napra, Anyák napjára, ballagásra, húsvétra, karácsonyra.

Webáruházunk legfőbb célja, hogy Önök minőségi és egyedi ajándéktárgyakkal lephessék meg szeretteiket, s hogy segítsük Önöket a legmegfelelőbb termék kiválasztásában, és az egyediség kialakításában.

A 12:00 óráig leadott fényképes ajándéktárgy megrendeléseket jellemzően 24 órán belül elkészítjük, és másnap kézbe is veheti az ország bármely területén a GLS futárszolgálat segítségével.


- Egyedi pólók és ajándéktárgyak 1 darabtól!

- Szállítás, munkanapokon 12:00 ig leadott megrendelést 24 órán belül postázzuk.

- Prémium minőségű alaptermékek közül választhatsz!

- Egyszerű terméktervezés, egyszerű termékrendelés és fizetés!

- Állandóan rendelkezésre álló szakmailag kompetens ügyfélszolgálat telefonon!

- Kiváló minőség és moshatóság max. 40 fokon a legmodernebb direkt nyomtatási technológiának köszönhetően!