Ingyenes házhozszállítás már 5000.- Ft-tól!!

Fényképelőhívás

Fényképeid

Még egyetlen képet sem töltöttél fel!

Beállítások
+ -
Beállítás az összes képre.

Adj hozzá további képeket!

Műveletek
Megrendelés
MennyiségDb MéretM FelületF KitöltésK

Hasznos információk

A képminőség

A fényképek kidolgozásánál rendkívül fontos a forrásként biztosított kép minősége, ez a minőség pedig két részből tevődik össze:

  1. Látványminőség, tehát a fénykép látható tartalmának minősége, tulajdonképpen az, hogy a kép mennyire sikerült jól, mennyire sikerült azt a pillanatot elkapni, amit valóban meg szerettél volna örökíteni. Vannak-e elmosódott részek, bemozdult-e a kamera, stb. Ezt maga a fénykép készítője, tehát Te magad döntöd el. Általában egy bizonyos mennyiségű rutin fölött ez a része a minőségnek már nem kérdés :)
  2. Forrásminőség, azaz az elkészített fénykép digitális minősége. Igen, itt a felbontásra gondolunk. A mai eszközökről már általánosságban elmondható, hogy nagyon jó felbontású képeket készítenek, de azért nem várhatjuk el, hogy mindenki tökéletesen eligazodjon a feltöltött képek felbontását, DPI sűrűségét illetően. Ezért mi mi minden feltöltött képet megjelölünk egy apró ikonnal (a bal felső sarokban), amely segít neked eligazodni ebben a kérdésben.

A fényképeket jelölő ikonok jelentése:

  • - Ez egy jó minőségű kép. Amikor ezt az ikont látod a fotó bal felső sarkában aggodalomra semmi okod, számíthatsz rá, hogy az előhívott kép kristálytiszta, tökéletes minőségű lesz.
  • - Átlagos minőségű kép. Ezeknél már érdemes odafigyelni, hiszen ez a jelzés azt jelenti, hogy a fényképed felbontása nem elég nagy, így bizonyos esetekben (különösen a nagyobb méretű fotópapírok esetén) a végeredmény kicsit homályos, elmosódott lehet, hiszen a gépi nagyítás csak a megfelelő minőségű forrást tudja hibátlanul nagyítani.
  • - Rossz minőségű kép. Amikor ezt látod a képed mellett, akkor sajnos gond van. Ez a jel jelenti a legrosszabbat, miszerint a feltöltött fénykép felbontása aligha alkalmas arra, hogy jó minőségben előhívjuk. Mindenképpen próbáld meg ezeket a képeket megszerezni nagyobb méretben, mert a végeredmény könnyen lehet csalódás.

Fényképkidolgozás

Ha a gépeden tonnaszám porosodnak a jobbnál-jobb fényképek, talán ideje elgondolkodni rajta, hogy pár darabot papír alapon is előhívass. Okos fényképkidolgozó felületünkön pár kattintással megoldható, és a kidolgozott képeidet két nap múlva már kézben tarthatod.

Weboldalunkon egyszerűen feltöltheted számítógépről, telefonról vagy táblagépről fotóidat JPG/JPEG formátumban. A HEIC formátum kezelését jelenleg még fejlesztjük, így ha ilyen formátumú képeid vannak sajnos feltöltés előtt át kell konvertálnod őket. A neten számtalan ingyenesen elérhető konvertáló szoftver létezik, például ezen a linken: heictojpg.com.


A felületekről

Fényképeid előhívásánál igyekszünk minden igényt kielégíteni, így nálunk alapból 13 különböző méret, és 3 különböző papír közül válaszhatsz.
Papír felületek:
- Trendi Matt - Egészen divatos, matt felületű papír, amely egy különleges, tompított tükröződést ad fényképeidnek.
- Klasszikus fényes - A klasszikus, ami sosem megy ki a divatból. Fényes fotópapír, amely tökéletesen kiemeli a színeket.
- Extrém metál - Egyedülálló metálfényű fotópapír. Fantasztikus összhatást kölcsönöz fotóidnak.


Fit vs Fill

Talán neked is új kifejezés a FILL-in és FIT-in eljárás.
Mivel manapság, a digitális világban rengeteg képarány létezik így rendre előkerül a probléma, hogyan illeszkedjen az adott méretű kép a fix méretű fotópapírra...
Erre 2 megoldás létezik.
Az egyik a FILL eljárás, amelynek lényege: ha nem stimmel a képarány, akkor az előhívás során levágjuk a kilógó részeket természetesen szem előtt tartva azt, hogy a lényeges tartalom a látható területen maradjon.
A másik FIT eljárás: ha számodra minden apró részlet fontos a fotón. Ekkor úgy illesztjük rá a képet a papírképre, hogy ne lógjon le róla semmi, viszont ebben az esetben számolni kell azzal, hogy fehér csíkok jelennek meg a képek szélein, hiszen a papírfelület nem tölti ki teljes egészében a kép.

Nem csak előhívásra alkalmas

Fényképes ajándékok

Feltöltött fényképeidből pár kattintás alatt elképesztő fényképes ajándéktárgyakat készíthetsz, ehhez használhatod saját ajándék szerkesztő felületünket. Kiválasztani a neked megfelelő ajándéktárgyat (pl: bögre, egérpad, kulcstartó, póló, stb), ráhúzni a fényképet, és kedved szerint dekorálni, szöveggel díszíteni csak percek kérdése. Törekszünk arra, hogy felületünk minél egyszerűbb és könnyebben használható legyen, emellett mégis kellően jól ki tudja szolgálni vásárlóink szerteágazó igényeit. Tegyél Te is egy próbát bátran.

Fényképes bögrék

A fényképkidolgozáshoz feltöltött fotóidat újra használhatod a fényképes ajándékoknál is, nem kell újra feltöltened!


Így az előhívatott fotók mellé akár egy szép, egyedi ajándékot is készíthetsz pár kattintással.


Naptár a fényképeidből

Ha már úgy is feltöltöttél pár előhívandó képet, gondolj bele milyen hasznos és igényes éves naptárat tudnál belőlük készíteni egyedi naptártervező felületünkkel. Csak pár kattintás, és kész az egyedi naptár a saját fotóiddal. Igény szerint testreszabhatod, névnapokkal bővítheted, dekorációkkal díszítheted, és megrendelés után pár nap múlva már kézbe is veheted.

Irány a naptártervező felület!

De előtte ne felejtsd el kosárba tenni a fényképek előhívását :)