Ingyenes házhozszállítás már 5000.- Ft-tól!!

Adatkezelési nyilatkozat

Jelen Adatvédelmi Tájékozató összefoglalja a www.iprint24.hu kezelője és üzemeltetője által folytatott adatkezelési elveket és annak gyakorlatát.
A megrendelő/felhasználó az adatok elküldésével kijelenti, hogy azok a valóságnak megfelelnek.


1. Adatkezelő


Az adatok kezelője a iprint24.hu, székhely: 5540 Szarvas, Árpád köz 2. adószáma: 12736889-2-04
Elérhetőség:  info@iprint24.hu


2. A kezelt adatok köre


A webshop látogatása során a Google Analytics technológiája segítségével anonim módon követjük a látogatót, majd a kapott adatokat statisztikai célokra használjuk fel. Semmilyen látogatási információt nem lehet valós személyhez kötni. Az így kinyert adatokat a Google felhő alapú tárhelyén 26 hónapig őrzi meg.
A webshop-ba történő regisztrációhoz, illetve a megrendelés során a számlázási és szállítási feladatok elvégzéséhez az adatkezelő a következő adatokat kezeli:
Név, e-mail cím, telefonszám, lakcím, illetve a megrendeléshez szükséges a számlázási cím. Facebook bejelentkezés használata esetén a Facebook által biztosított OAuth metódus által generált Access Tokent is megőrizzük. Az Access Token szintén nem köthető személyhez.
A webshop használatához megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik.
A felhasználó által megadott adatok pontatlanságáért, vagy valótlanságáért az adatkezelő értelemszerűen nem vállal felelősséget.


3. Az adatkezelés célja


Az adatkezelés célja a webshop felhasználói által leadott megrendelések teljesítése, a számla kiállítása és a felhasználóval való kapcsolattartás.
A Google Analytics által használt anonim session ID-k és cookiek felhasználásának célja statisztikai jellegű.
A felhasználó a regisztráció során önként hozzájárul, hogy a 2. pontban említett típusú adatokat az adatkezelő felhasználja. Az adatkezelő a megadott adatokat bizalmasan kezeli.


4. Az adatkezelés időtartama


A Google Analytics által létrehozott cookiek időtartama 30 napra szól, a session ID-k a webshop elhagyásakor automaikusan törlődnek. A látogatás során bekövetkező események adatait 26 hónapig tároljuk statisztikai célzattal.
A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt az info@iprint24.hu e-mail címen lehet bejelenteni.


5. Az adatfeldolgozók köre


A felhasználói adatokhoz csak az adatkezelő munkatársai férhetnek hozzá.
Az adatkezelő az adatok egy részét kizárólag a megrendelés teljesítése céljából adja át a következő szállító félnek:


Név:                                                     GLS General Logistics Systems Hungary Kft.
Cím:                                                     2351 Alsónémedi, GLS Európa utca
Email:                                                  adatvedelem@gls-hungary.com
Adatvédelmi tisztviselő neve:         dr. Katona Rita


Az adatkezelő a fent említett eseteken kívül egyedül törvényi kötelességből továbbítja a felhasználók adatait az igénylő hatóságnak, amennyiben az megfelelő jogalappal rendelkezik.

6. Az adatkezelés jogalapja és a felhasználó jogai


Az adatkezelés a felhasználó jóváhagyásának jogalapjával történik.
A felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a webáruház oldalaira belépve megtekintheti, módosíthatja vagy törölheti saját adatait.
A felhasználó az adatkezelő által kezelt adatokról, és annak módjáról az info@iprint24.hu e-mail címen további tájékoztatást kérhet.
A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt az info@iprint24.hu e-mail címen lehet bejelenteni.


7. A webshopot üzemeltető partner és technológia


A www.iprint24.hu webshop a Labo-Phone KFT szerverein működik, amelyről az adatok biztonsága érdekében biztonsági mentések készülnek. A mentésekhez és az adatokhoz kizárólag az oldal üzembentartójának és a szolgáltató kollégáinak van hozzáférése.
Labo-Phone Kft.
E-mail:       info@fujilabor.hu
Telefon:    +36 70 318 0022


8. Jogorvoslati lehetőség és hatályos törvények


Amennyiben a tisztelt felhasználó úgy érzi, hogy a iprint24.hu a személyes adatokat nem az itt megjelöltek szerint vagy a hatályos törvénynek megfelelően kezeli, jogait az adatvédelmi biztosnál vagy polgári bíróságon érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat.
A adatvédelemmel kapcsolatos kötelezettségekről az alábbi törvényekben tájékozódhat a felhasználó:
A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény
Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény